Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@11:08:02 GMT

تلاش حداکثری توسعه مخابرات در سال1400

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۹۲۲۷

تلاش حداکثری توسعه مخابرات در سال1400

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: افزایش درآمد و سرمایه گذاری بهینه، سرلوحه برنامه های شرکت مخابرات ایران در سال 1400 قرار گرفته، که رشد و توسعه مخابرات کشوررابه ارمغان خواهد آورد.
مهندس سلطانی در نشست شورای مدیران مخابرات منطقه تهران که یکشنبه 15 فروردین ماه سال جاری برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: شرکت مخابرات ایران به عنوان بسترساز و پیشران توسعه کشور به گونه ای عمل خواهد کرد که موجب یاس دشمنان نظام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعتقاد به اینکه وضعیت ICT کشور، شایسته نظام نیست، خاطر نشان کرد: سیاست ما در سال 1400 حرکت بسوی رشد و توسعه همه جانبه، با تامین منابع مورد نیاز است و در این مسیر با هماهنگی و تعامل با سیاستگزاران و تصمیم گیران دلسوز و آگاه، می کوشیم تا با حداقل هزینه ها، بیشترین درآمد کسب شود.
مهندس سلطانی، درک و شناخت صحیح شرایط موجود و نقش اثرگذار مخابرات در توسعه کشور توسط نمایندگان مجلس و سایر دستگاه های تصمیم گیر از جمله شورای رقابت را عاملی مهم در مسیر عادلانه سازی تعرفه های مخابرات دانست و افزود: دشمنان از هرگونه پیشرفت کشور در هر زمینه ای که باشد ناراحت می شوند، اما به فضل الهی و همراهی و تعاملات صورت گرفته شده و با کمک تمامی مدیران و کارکنان خدوم شرکت مخابرات ایران، شاهد رفع موانع خدمات رسانی و مشکلات قبلی خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از انجام هماهنگی لازم برای رفع موانع تامین منابع برای توسعه زیرساخت ها و ارایه خدمات بهتر مخابراتی خبر داد و بر لزوم گسترش برنامه ها و در نظرگرفتن اهداف توسعه ای متعالی تر تاکید کرد و به مدیران مخابرات منطقه تهران گفت: دل تان قرص باشد و مطمئن باشید با مانع زدایی ها و پشتیبانی مستمر، برنامه های توسعه ای که در نظر گرفته اید با تلاش مضاعف محقق می شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه در گذر قریب به 17 سال، تعرفه های مخابراتی به هیچ عنوان متناسب با میزان تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی رشدی نداشته است، تصریح کرد: در صورت تعیین تعرفه مناسب با تورم، امکان تجهیز و نوسازی شبکه مخابرات در سالیان گذشته و به مرور زمان فراهم می شد. هر چند با تلاش جهادی و دست خالی باز هم با تکیه بر اعتقادات نشات گرفته از باورها و ارزش ها، شاهد شبکه ای مطلوب در تهران بزرگ هستیم.
مهندس سلطانی، مخابرات منطقه تهران را حایز جایگاه بین المللی در پایتخت کشور نام برد و افزود: ارایه خدمات ارتباطی و مخابراتی در ام القرای جهان اسلام که کانون توجهات است، مقوله ای حساس و خطیر بوده و در زمینه تامین منابع مورد نیاز برای مخابرات منطقه تهران با اولویت بندی های انجام شده، مشکلی نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، آینده مخابرات را بسیار روشن توصیف کرد و برای مدیران و مخابرات منطقه تهران رسالت ها و وظایف مهمی از جمله برقراری ارتباط موثر با مسئولان و تصمیم گیران، ارایه اطلاعات شفاف در قالب برنامه های رسانه ای و اقناع افکار عمومی برای دستیابی هرچه سریع تر به اهداف و تحقق برنامه های توسعه ای برشمرد.
وی ارتباط مستمر و تعامل هرچه بیشتر میان حوزه ستادی شرکت مخابرات ایران و مخابرات منطقه تهران را مورد تاکید قرارداد و خواستار برگزاری نشست های مستمر در دوره های زمانی شد.
اداره کل روابط عمومی مخابرات منطقه تهران

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مخابرات منطقه تهران شرکت مخابرات ایران برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد